Helt nye
KIA Sportage


 

Med nye Kia Sportage handler alt om å gi deg mer enn du forventer. Et mer slående og distinkt design. Avansert teknologi. Flere spennende detaljer som øker både komfort og sikkerhet. Flere grunner til å komme deg ut og gripe dagen. Det handler om å oppdage en helt ny måte å se verden på. Utforske. Hente inntrykk. Forflytte seg langt, eller være i nærheten. Finne nye eventyr og nye steder. Med sin nytenkning, stil og komfort, er Kia Sportage den perfekte bilen til å sørge for at hver eneste reise teller.

 


 

7 ÅRS GARANTI!

INNHOLD_NYE KIA SPORTAGE 01

NYE KIA SPORTAGE – ENESTÅENDE DESIGN

Med nye Kia Sportage skiller du deg ut, uansett hvor du er. Enten du tråkler deg gjennom bytrafikken, beveger deg på en skogsbilvei, på motorveien eller står parkert i oppkjørselen hjemme, byr Kia Sportage på den perfekte kombinasjonen av sportslighet og stil. Designet og produsert i Europa, med sitt distinkte og innovative formspråk og slående detaljer, byr både Sportage og Sportage GT Line på ren kjøreglede.

BARSK SUV STIL

BARSK SUV STIL

Fra panser til bakluke fremstår den helt nye Sportage som en ekte SUV. De høyt plasserte hovedlyktene og den lave, brede grillen som gir fronten et imponerende og kraftfullt uttrykk. De svingende linjene og de skarpe detaljene skaper en dynamisk sideprofil. Hekken har klart definerte linjer og et harmonisk karosseriarbeid møter de kraftige baklyktene – et utseende du ikke glemmer.

DYNAMISK DESIGN

DYNAMISK DESIGN

Din gode smak gjenspeiles hver gang du setter deg inn bak rattet på den helt nye Kia Sportage. Konstruert og bygget I Europa, med en oppsiktsvekkende sideprofil, skulpturert sportslig front med Kias signaturgrill, og kromdetaljer rundt vinduene. De kraftfulle baklyktene runder av designet med stil og eleganse.

INNHOLD_NYE KIA SPORTAGE 04

GODT MED PLASS

Den er alt annet enn trang innvendig, og den nye Sportage byr både deg og dine passasjerer på svært komfortabel kjøretur. Men sin unikt konfigurerte kupé, rause dimensjoner, bakseter med justerbar rygg, og mye mer, vil du oppleve interiøret som forbausende rommelig og fleksibelt. Alt for en komfortabel tur – selv når hele flokken er med.

INNHOLD_NYE KIA SPORTAGE 05

SLÅENDE OMGIVELSER

Du vil føle deg som hjemme inne i den helt nye Sportage, der maksimal komfort og gode bruksegenskaper møter materialer med myke overflater. Detaljer i matt krom og høyglanspolerte innlegg på de rette stedene gir et uforglemmelig inntrykk.

Andre kampanjer